Federasyondan HaberlerHaberler

ÇDP İSTANBUL BB.BAŞKAN ADAYI İSHAK AKBAY FEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ.

Kurucuları Çerkes arkadaşlarımız olan Çoğulcu Demokrasi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda camiamızın değerli sanatçı ve sunucusu İshak Akbay 11 Aralık 2023 Pazartesi Akşamı Federasyonumuzu ziyaret etti.

Ziyarete Çoğulcu Demokrasi Partisinden; Parti Başkanı Sayın Faruk Aslandok, Bşk.Yrdc.Günsel Şurdum, Parti Genel Sekreteri Vahdet Kap ve bir önceki yerel seçimlerde ÇDP İBB Bağımsız Adayı Doğan Duman, Çerkes Dernekleri Federasyonundan ise Genel Başkan Sayın Nusret Baş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Necati Şahin, Majd Abacı, Ender Demirtaş, Erol Karayel, İsmail Aydın ve Yılmaz Dönmez katıldı.

ÇDP Başkanı Sayın Faruk Aslandok, İstanbul’dan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday çıkartma konusunda STK’larımızla yapılan istişare yapıldığını ve yapılan istişare konusu aday çıkartma kararı alındığını, aday olarak gösterilen İshak Akbay’ın ise Parti Merkez Yürütme Kurulu tarafından belirlendiğini ve başta tüm camiamız olmak üzere İstanbul’daki STK’larımızın desteklerini talep ettiklerini belirtti.

ÇDP Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın İshak Akbay; Öncelikli olarak böyle bir göreve layık görüldüğü için duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra seçim sürecini değerlendirdi ve İstanbul için projelerini anlattı.

Çerkes-Fed Genel Başkanı Nusret Baş, ÇDP’nin ziyaretinden ziyadesi ile memnun olduklarını belirterek toplumumuz için hayırlı olmasını ve seçim kampanyası sürecinde ellerinden gelen her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda genel olarak seçim kampanyasının ne şekilde yürütülmesi gerektiği ve yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu